HomeO AUTORU

O AUTORU

Edin Hadžavdić

Edin Hadžavdić je savjetnik s više od 20 godina iskustva u poslovnom savjetovanju, projektnom financiranju, financijskom modeliranju i procjeni bankabilnosti investicijskih projekata te analizi i upravljanju rizicima.

Karijeru je započeo u jednoj od najvećih hrvatskih IT tvrtki (IN2), nakon čega je radio u Odjelu tržišnih rizika u Privrednoj banci Zagreb, a potom i kao poslovni savjetnik u KMPG Croatia.

U trenutku kada je objavljen priručnik “Pripremite svoj bankabilan projekt”, autor je već gotovo 10 godina radio kao samostalni konzultant u području analize i pripreme za financiranje investicijskih projekata, za različite vrste klijenata u privatnom i javnom sektoru. Karijeru je nastavio u društvu za upravljanje private equity fondovima (Invera Private Equity Partneri).

Diplomirao je i magistrirao na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, nakon čega je, 2002. godine, završio MBA program na Rotterdam School of Management, a 2007. godine stekao je CFA titulu (Chartered Financial Analyst).

Autor ima veliko iskustvo u provedbi edukacija (radionice, predavanja) u području analize investicijskih projekata te je jedan od najbolje ocijenjivanih predavača na Hrvatskom institutu za financije (HIF), na kojem predaje od 2009. godine.

Svoje interese preusmjerava i proširuje studijem Etnologije i kulturne antropologije koji je započeo 2021. godine na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

PROČITAJTE ISJEČKE IZ PRIRUČNIKA